Wat

Mensen motiveren om inspirerende organisaties te bouwen. Inspirerende organisaties die werken vanuit een doel en mensen hebben die zich hiermee willen verbinden zijn succesvol.

Flexibiliteit en adaptief vermogen zijn voor organisaties een noodzaak. Hoe relevant is je doel en onderscheidend voor de consument? Ben je nog onderscheidend genoeg en komt dit ook tot uiting in de ontmoeting met de klant? Zijn alle medewerkers, inclusief jijzelf, nog ambassadeur van het doel? Dus verbonden met het doel.

In de wereld van vandaag is het hebben van een onderscheidend product of dienst niet meer voldoende. Immers alles is overal te koop. Mensen kopen van bedrijven die hun doel als uitgangspunt nemen en de beloften in alle facetten waarmaken.

Die de beloften niet alleen uitspreken maar ook boven verwachting invullen en waarmaken. Bedrijven die inspireren en met aandacht met en vanuit de klant bezig zijn. Bedrijven die bewust zijn dat mensen kopen van mensen en mensen werken voor mensen. Kortom die hun doel verbinden met hun medewerkers en hun klanten.